تعویض رویه مبل

تعویض رویه مبل

یکی از نکات مهمی که در هنگام انتخاب مبلمان باید به آن توجه داشت رویه یا پارچه مبل است، منظور از رویه کاور مبل نیست و کاور باید به‌صورت جداگانه و برای جلوگیری از کثیفی رویه مبل خریداری شود، درواقع رویه مبل همان پارچه مبل است که به آن چسبیده و از آن جدا نمی‌گردد این رویه دارای طرح‌ها و جنس‌های مختلف است و گاهی به علت عدم نگهداری صحیح و یا جنس نامرغوب دچار آسیب و تغییر رنگ می‌شود.

رویه مبل
رویه مبل

اگر شما نیز به این مشکل دچار شده‌اید و یا از طرح رویه مبل خود خسته شده‌اید و قصد دارید آن را با دیگر وسایل ست نمایید، در این مطلب همراه ما باشید تا شما را با انواع پارچه مبل و نحوه تعویض رویه مبل آشنا نماییم.

انواع پارچه یا رویه مبل

رویه یا پارچه‌هایی که در صنعت مبلمان مورد استفاده قرار می‌گیرند، دارای طرح‌ها و جنس‌های متنوعی هستند که مهم‌ترین آن‌ها عبارت‌اند از:

رویه آکریلیک

جنس این پارچه از آکریلیک است، منظور از آکریلیک نوعی پارچه پلاستیکی است که دارای شفافیت و درخشندگی زیادی است و شبیه به پشم است و در صورت کثیفی به‌راحتی تمیز می‌شود. همچنین این پارچه مقاومت بالایی در برابر حرارت و گرما دارد اما دارای معایبی نیز است. مثلاً خیلی زود دچار تغییر رنگ و خراش می‌شود.

رویه نایلونی

جنس این پارچه از الیاف نایلونی مصنوعی است و دارای رنگ‌بندی متنوعی است، این نوع پارچه سبک بوده و در برابر آب و رطوبت مقاوم است. همچنین به‌نوعی ضدآب بوده، از استحکام بالایی برخوردار است و دیر پاره می‌شود.

رویه پلی‌استر

جنس این پارچه از الیاف طبیعی کتان است و در برابر سایش و تغییر رنگ از مقاومت خوبی برخوردار است. تنها مشکل این رویه مبل این است که زود کثیف می‌شود اما شستشوی آن راحت است و به‌آسانی کثیفی آن پاک می‌گردد.

رویه چرم

این رویه از چرم طبیعی یا مصنوعی و یا ترکیبی از این دو ساخته می‌شود رویه‌های چرم طبیعی دارای طول عمر بالاتری نسبت به چرم مصنوعی هستند، رویه چرم بیشتر مناسب فضاهای رسمی و اداری است و مهم‌ترین مزیت آن این است که به‌راحتی لک و کثیفی آن پاک می‌گردد اما در برابر نور آفتاب و حرارت مقاومت کمی دارد و دچار ترک‌خوردگی می‌شود.

ویسکوز ریون

یکی دیگر از انواع رویه مبل ویسکوز ریون است که از خمیر کاغذ ساخته می‌شود و می‌تواند به ‌تنهایی و یا با ترکیب الیاف دیگر مانند کتان و نایلون مورداستفاده قرار بگیرد که در صورت ترکیب مقاومت آن در برابر رطوبت و آب افزایش می‌یابد اما به‌ طور کلی این نوع پارچه مقاومت چندانی در برابر آب ندارد و معمولاً زود چروک می‌شود.

این‌ها مهم‌ترین نوع پارچه به‌کار رفته در رویه مبل هستند اما پارچه‌های دیگری مانند مخمل، استات، ابریشم و… نیز وجود دارند که در صنعت مبلمان مورداستفاده قرار می‌گیرند و هرکدام مزایا و معایب خاص خود را دارند.

رویه مبلمان
رویه مبلمان

پارچه هر نوع مبلمانی ممکن است پس از مدتی استفاده دچار سایش، تغییر رنگ و پارگی شود که ظاهر مبل شمارا کثیف و نامرتب جلوه می‌دهد و از زیبایی دکوراسیون شما می‌کاهد. در صورت به وجود آمدن هریک از این مشکلات شما می‌توانید رویه مبل خود را تعویض نمایید و آن را مانند روز اول خود تازه کنید.

برای تعویض رویه مبل لازم نیست حتماً از همان جنس پارچه قبلی استفاده شود و می‌توانید از جنس‌ها و طرح‌های دیگر که دارای استحکام بیشتری هستند استفاده نمایید، تعویض رویه مبل یا رویه کوبی مبل کاری کاملاً تخصصی است و باید توسط افراد ماهر و باتجربه صورت گیرد.

در رویه‌کوبی مبل تنها رویه مبل تعویض نمی‌شود بلکه اگر فوم و فنرهای مبل نیز آسیب‌دیده باشند، تعمیر و تعویض می‌شوند. هزینه رویه‌کوبی مبل به عوامل مختلفی مانند جنس پارچه مورداستفاده، اندازه مبلمان، ریزه‌کاری و طرح مبل، نوع فوم به‌ کار رفته و… بستگی دارد.

بنابراین اگر مبل شما علاوه بر تعویض رویه نیاز به تعمیر اساسی دارد از تعمیرکاران بخواهید هزینه‌ها را به‌طور کامل برای شما برآورد نمایند تا در صورت به‌صرفه بودن آن را به تعمیرکار بسپارید، اما هرگز کیفیت را قربانی ارزانی نکنید چراکه برخی از کارگاه‌های تعمیر با قیمت کمتر رویه‌کوبی را انجام می‌دهند اما کار خود را به‌درستی انجام نداده و از مواد نامرغوب استفاده می‌نمایند و شما پس از مدتی ناچار خواهید شد دوباره آن را تعمیر نمایید و محتمل هزینه اضافی شوید.

رویه کوبی مبل

همان‌طور که گفته شد تعویض رویه مبل یا همان رویه‌کوبی نیاز به تخصص و مهارت بالایی دارد و این کار باید توسط تعمیرکاران ماهر انجام گیرد چراکه اگر این کار به درستی انجام نگیرد مبل شما زشت و ناهموار دیده خواهد شد؛ بنابراین هنگام رویه‌کوبی حتماً باید نکات زیر را در نظر گرفت:

– باید رویه مبل کاملاً هم‌اندازه با مبل باشد و به‌صورت شل و افتاده بر روی آن نچسبد چراکه اگر رویه مبل بزرگ‌تر از خود مبل برش داده شود پس از مدت کمی تغییر شکل داده و دچار گودی می‌شود.

– رویه و پارچه مبل باید به ‌صورت یکدست و مرتب چسبانده شوند و سطح آن ناهموار نباشد.

– تعویض رویه مبل باید به صورتی انجام شود کناره‌های آن بیرون‌زدگی و قسمت اضافی نداشته باشد و ظاهری مرتب و آراسته داشته باشد.

– هیچ‌گاه نباید رویه جدید بر روی پارچه قبلی مبل کشیده شود چراکه ممکن است فوم و فنر آن نیز نیاز به تعمیر داشته باشد و همچنین این کار باعث جدایی رویه جدید از مبل می‌گردد.

– در رویه‌کوبی باید تمامی اجزای مبل به‌طور دقیق به هم دوخته شوند تا هنگام استفاده دوخت باز نشود و هنگام نشستن رویه پاره نگردد.

– اگر برای تعویض رویه مبل از پارچه‌های طرح دار استفاده می‌کنید دقت نمایید که طرح‌ها را به‌درستی کنار هم قرار بدهید و آن‌ها را به‌صورت جابه‌جا نچسبانید.

رویه مبلمان منزل
رویه مبلمان منزل

درصورتی که قصد تعمیر و یا تعویض رویه مبل خود را دارید به شما پیشنهاد می‌کنیم به سایت 20 مبل مراجعه نمایید و ضمن استفاده از مشاوره تعمیرکاران، سفارش تعویض رویه مبل خود را به‌صورت اینترنتی ثبت نمایید. 20 مبل دارای نیروهای متخصص در زمینه رویه‌کوبی است و قبل از تعمیر هزینه‌ها را برای شما شفاف‌سازی می‌نماید.

همچنین در تعویض از پارچه‌ها و موارد باکیفیت استفاده می‌نماید و تعمیری تضمینی را به شما ارائه می‌دهد.

برچسب ها :

آخرین اخبار

تعویض پارچه مبل

تعویض پارچه مبل

تعویض پارچه مبل: آیا پارچه مبل شما مستهلک شده است؟ آیا دیگر آن جلوه و تازگی گذشته را ندارد؟ آیا ...
ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

آخرین پست ها


گالری


انواع روش های تعمیر مبل‌های فرسوده
تعویض پارچه مبل
رنگ کاری مبل
راه های تعمیر مبلمان فرسوده
نحوه قیمت گذاری تعمیر مبل
تعمیر نشیمن مبل
آموزش براق کردن مبل و میز چوبی
10 برند گران قیمت مبل
5 راه برای تشخیص مبل خوب

برچسب ها