روکش مبل ژله ای

روکش مبل ژله ای

روکش مبل ژله ای: اولین تصویری که من پس از شنیدن رومبلی به ذهنم خطور می‌کند، روکش‎ های دامن‌دار پارچه‌ای خانه‎ ی مادربزرگم است که یادآور سبک سنتی و اصیل می‎باشند. مطمئنا شما نیز این روکش‌های پارچه ای دامن‌دار را در دکوراسیون خانه‌های قدیمی زیاد دیده‌اید. زیرا که این‌ مدل از اولین طراحی‌های رومبلی بودند که در دوره‌ای محبوبیت خیلی بالایی داشتند و حتی امروزه نیز در بعضی خانه‌ها پیدا می‎شوند.

در واقع در گذشته، رومبلی را فقط از پارچه‎ هایی با طرح و رنگ‎های متنوع می‎دوختند و بر حسب ضرورت و نیاز و در فصول مختلف یا برای تمیز کردن از سطح مبل برمی‌داشتند. اما در دنیای مدرن امروزی، نوع دیگری انواع کاور مبل با نام روکش مبل ژله ای به بازار ارائه شده‌ است که می‎تواند جایگزین مناسبی برای رومبلی های سنتی پارچه ای باشد. ما در ادامه بیشتر می‌خواهیم در مورد این نوع رومبلی و مزایا و معایب آن صحبت می‎کنیم. اگر شما نیز تصمیم به خرید این نوع روکش دارید، حتما این مطلب را تا انتها دنبال کنید.

تاریخچه رومبلی

تقریبا گفته می‎شود که قدمت رومبلی به زمان قرون وسطی در اروپا برمی‌گردد و بعد از آن دوره بوده است که به آن اهمیت داده ‎شد. در اصل، آن‌ها به عنوان پوشش محافظتی ساده‌ای‌ برای مبلمان‌های ظریف و فاخر در اتاق که به ندرت استفاده می‌شدند، بکار می‎رفت. در واقع هر چیز با ارزش در اتاق با پارچه ‎های چیت موصلی یا برزنت پوشش داده می‎شد تا از آسیب نور خورشید، رطوبت، گرد و خاک و حشرات ایمن بماند.

با گذشت زمان، دنیای مد و فشن نیز روی رومبلی‌ها تاثیر گذاشت و شما امروزه شاهد انواع مدل‎ و طرح‌های متنوعی از رومبلی‌ها هستید که می‌توانند با دکوراسیون معاصر شما هماهنگ شوند.

روکش مبل ژله ای چیست؟

همانطور که در بالا نیز اشاره کردیم، در دنیای مدرن امروزی نوع دیگری از رومبلی‌ها در دسترس هستند که با نام روکش ژلاتینی، ژله‌ای، طلقی، شیشه‌ای و پلاستیکی شناخته می‎شوند.

روکش مبل ژله ای از پلیمر pvc ساخته می‎شود که بسیار شفاف و انعطاف‌پذیر می‎باشد. در واقع این روکش‌ها به شکل طلق‌های نرم و شفافی هستند که آماده نیستند و در واقع مطابق شکل و سایز مبل شما برش خورده و نواردوزی می‎شوند. این روکش گزینه‎ی بسیار خوبی برای خانواده‌های پرجمعیت با بچه‎های کوچک است.

روکش مبل ژله ای
روکش مبل ژله ای

قیمت‌ روکش‌های ژله‌ای نیز به تعداد و اندازه‌ی مبلمان بستگی دارد. این روکش‌های پلاستیکی شفاف در فروشگاه‌های بزرگ در دسترس هستند و همینطور شما می‎توانید آن‎ها را به صورت آنلاین نیز سفارش دهید. البته کیفیت و جنس این نوع روکش در نرمی و شفافیت آن تاثیر بسزایی دارد و شما باید به هنگام خرید این نکته را مدنظرتان قرار دهید.

مزایای روکش مبل ژله ای

محافظ عالی

مطمئنا مبلمان از جمله بزرگ‌ترین قطعات دکوراسیون خانه است که معمولا هزینه‌ی بالایی برای خرید آن پرداخت می‌شود. محافظت و نگهداری از مبلمان می‌تواند در افزایش طول عمر و دوام مبل تاثیر بسزایی داشته باشد. رومبلی، همانطور که از نامش نیز مشخص است، به عنوان لایه‎ی محافظتی بر روی قطعات مختلف مبلمان قرار می‌گیرد و از آن‌ها محافظت می‌کند.

این گزینه زمانی بیشتر اهمیت پیدا می‌کند که شما بچه‌ی کوچکی در خانه داشته باشید یا اینکه زیاد از مبلمان‌تان استفاده می‌کنید. مثلا یک لکه جوهر آبی رنگ روی مبل در زیبایی آن تاثیر زیادی خواهد گذاشت و می‌تواند برای شما بسیار آزاردهنده باشد. روکش‌های ژله‌ای از نفوذ هر گونه گردوغبار و مایعات به سطح مبل جلوگیری می‌کنند و شما دیگر نباید نگران ریختن آب، قهوه، چای یا هر گونه غذا و چربی روی آن باشید.

ضدخش

همانطور که گفتیم روکش مبل ژله‌ ای از جنس پلیمر pvc است و خاصیت این پلاستیک این است که ضدخش بوده و مقامت بالایی دارد. معمولا لبه‌ها و پایه‌های چوبی مبل همیشه در معرض خط و خش قرار دارند. روکش ژله‌ای از آسیب دیدن طرح چوب مبل‌تان جلوگیری می‌کند و به این ترتیب طول عمر مبل را بالا می‌برد.

بی‌خطر

پلاستیک تهیه شده از پلمیر pvc کاملا غیر سمی است و ضرری برای سلامت افراد ندارد. معمولا از این پلاستیک در لباس‎های کودکان نیز استفاده می‎شود که همین تضمینی برای بی‌خطر بودن آن است.

حفظ ارزش مبل

معمولا روزهای پایانی سال بیشتر خانواده‌ها به دنبال تغییر دکوراسیون و ایجاد تحولی جدید در فضای زندگی‌شان هستند. خرید مبلمان جدید اولین گزینه‎ای است که اکثر ما در این مواقع به سمت آن می‎رویم. از طرف دیگر در سالهای اخیر خرید و فروش مبلمان دست دوم بسیار محبوب شده است.

برای همین بیشتر افراد به دنبال روشی برای نگهداری از مبلمان خود هستند که به هنگام فروش زیاد از ارزش آن کم نشود. روکش مبل ژله ای ارزش مبل را حفظ می‌کند و باعث می‎شود کمترین آسیب به مبل شما وارد شود.

طراحی جدید

برخلاف رومبلی‌های پارچه‎ای که اکثرا مادربزرگ هایمان از آن‎ها استفاده می‌کردند، روکش های ژله‌ای تقریبا شفاف و نامرئی هستند و طرح و نقش مبلمان شما را مخفی نمی‌کنند. شما به کمک آن‌ها می‌توانید طراحی زیبای مبلمان خود را به نمایش بگذارید و از آن لذت ببرید.

سهولت در تمیز کردن

همانطور که در بالا اشاره کردیم، کاور ژله ای هیچ گونه ماده‌ای را از خود عبور نمی‌کند و در صورت کثیفی شما می‌توانید فقط با کمک دستمال نمدار سطح آن را تمیز کنید.

ضدآلرژی

واقعیت این است که مبلمان مخصوصا نوع پارچه‎ای آن، اکثرا گردوغبار و انواع آلرژن‌ها مثل شوره سر یا موی حیوانات خانگی را در خود متراکم می‌کند. همه‎ی کسانی که از حیوانات خانگی نگهداری می‌کنند، معمولا به دنبال راه‌هایی برای دفع مو و شوره سر حیوانات از مبلمان خود بوده و همیشه با این موضوع درگیر هستند.

روکش مبلمان ژله‌ای برای این منظور فوق‌العاده ایده‌آل است و شما خیلی راحت می‌توانید هر گونه آلرژن را از سطح مبل پاک کنید.

معایب روکش مبل ژله ای

امکان پارگی

احتمال پارگی یکی از معایب روکش مبل ژله ای است که هر لحظه ممکن است برای آن اتفاق بیفتند. البته این گزینه تا حدودی زیادی نیز به جنس پلاستیک بستگی دارد و اگر شما جنس باکیفیتی را خریداری نمایید، مطمئنا زمان ماندگاری آن بالاتر خواهد رفت.

تعرق

تعرفق در گرما و حتی سرما یکی دیگر از ایراداتی است که برای این نوع کاور وارد شده است. البته در این مورد نیز جنس و کیفیت پلاستیک تاثیرگذار است.

کاور مبل ژله ای

مطمئنا انتخاب بین نوع پارچه‎ای و ژلاتینی به سبک زندگی شما بستگی دارد. ما در اینجا سعی کردیم که تمامی مزایا و معایب روکش ژله‌ای را با شما در میان بگذاریم تا بتوانید انتخاب مناسبی داشته باشید. بیشتر استفاده‌کنندگان از روکش ژله‌ای معتقدند که این نوع روکش برای استفاده‌ی شخصی مناسب نیست و می‎تواند اذیت‎کننده باشد و بهتر است به سمت روکش پارچه‎ای بروید.

اما اگر شما روکش را برای مبلمان اتاق پذیرایی و برای مهمانی می‌خواهید، روکش مبل ژله‌ای می‎توانید انتخاب درستی برای شما باشد. شما باید با توجه به سبک زندگی خودتان گزینه‌ی مناسبی را برای خودتان انتخاب کنید. شما چه تجربه‌ای از خرید روکش ژله‌ای دارد؟ خوشحال می‌‌شویم که نظرات یا پیشنهادات خود را با ما در میان بگذارید.

برچسب ها :

آخرین اخبار

تعویض پارچه مبل

تعویض پارچه مبل

تعویض پارچه مبل: آیا پارچه مبل شما مستهلک شده است؟ آیا دیگر آن جلوه و تازگی گذشته را ندارد؟ آیا ...
ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

آخرین پست ها


گالری


انواع روش های تعمیر مبل‌های فرسوده
تعویض پارچه مبل
رنگ کاری مبل
راه های تعمیر مبلمان فرسوده
نحوه قیمت گذاری تعمیر مبل
تعمیر نشیمن مبل
آموزش براق کردن مبل و میز چوبی
10 برند گران قیمت مبل
5 راه برای تشخیص مبل خوب

برچسب ها