انواع روش های تعمیر مبل

انواع روش های تعمیر مبل

هنگامی که مبلمان شما دچار آسیب می‌شوند، بهتر است که به جای تعویض، آنها را تعمیر نمایید. تعمیر مبل به روش‌های مختلفی انجام می‌شود.

امروزه در بسیاری از خانه‌های ایرانی از مبلمان استیل و کلاسیک استفاده می‌شود. بر روی چوب این نوع مبلمان منبت‌کاری و طرح‌های زیادی به‌کاربرده شده است و اگر کلاف این نوع مبلمان یعنی چوب اصلی آن آسیب ببیند تعمیر خیلی به‌صرفه نخواهد بود چراکه نیاز دارد دوباره منبت‌کاری شود و به هزینه زیادی نیاز دارد، سالم بودن کلاف مبل در انواع مبلمان مهم است و اگر کلاف آن سالم باشد، تعمیر مبل به‌صرفه خواهد بود.

به‌طورکلی تعمیر مبل یکی از بهترین روش‌های جایگزین تعویض خواهد بود چراکه مبلمان خصوصاً مدل‌های استیل و کلاسیک از قیمت بالایی برخوردارند و تعویض آن‌ها به‌صرفه نخواهد بود.
همچنین مبل‌های مدرن و راحتی نیز ممکن است دراثر عوامل مختلف دچار آسیب شوند که آنها را هم به سادگی می‌توان تعمیر نمود.

در این نوشتار قصد داریم شمارا با روش‌های تعمیر مبل آشنا نماییم.

به‌طورکلی روش‌های تعمیر مبل به 2 دسته تقسیم می‌شود یکی روش خانگی است و دیگری روشی که توسط تعمیرکاران و کارگاه‌ها انجام می‌شود. روش تعمیر مبل به‌صورت خانگی برای آسیب‌های سطحی مورداستفاده قرار می‌گیرد و با اندکی تجربه و مهارت می‌توان ظاهر مبل را نونوار کرد.

مثلاً اگر مبل شما دچار تغییر رنگ‌شده باشد می‌توان با روش خانگی آن را تعمیر کرد. یعنی می‌توان با استفاده از رنگ‌های مخصوص و یا رنگ گچ، مبل را رنگ‌آمیزی کرد و یا اگر چوب آن دچار خراش شده باشد می‌توان با استفاده از سمباده و رنگ به‌نوعی آن را پولیش نمود. این موارد کارهایی جزئی هستند و نیاز به تخصص چندانی ندارد.

به همین دلیل می‌توان آن‌ها را در خانه تعمیر کرد. اگر فرد از مهارت کافی برخوردار باشد می‌توان کارهای دیگر مانند تعمیر پایه لق مبل و تعویض پارچه را نیز در خانه انجام دهید اما برای آسیب‌های جدی‌تر باید مبلمان را به کارگاه‌های تعمیر مبل سپرد تا با استفاده از مواد باکیفیت و متدهای روز کار تعمیر را به‌درستی انجام دهند. توجه داشته باشید که هرگز نباید آسیب‌های جدی را در منزل تعمیر نمایید چراکه اگر از تخصص کافی برخوردار نباشید ممکن است به کلاف اصلی مبل آسیب برسانید و باعث شکستگی چوب مبل شوید.

روش‌هایی که تعمیرکاران برای تعمیر مبل به کار می‌برند متفاوت است و با توجه به نوع آسیب بهترین روش را جهت تعمیر مبل انتخاب می‌کنند.

روش‌های تعمیر مبل

پولیش کردن مبل

یکی از روش‌های تعمیر مبل پولیش کردن است، پولیش کردن همان سمباده زنی و رنگ‌آمیزی مبلمان است که در این روش با استفاده از سمباده رنگ قبلی را برمی‌دارند و اگر چوب مبل یا قسمتی از آن دچار آسیب شده باشد بر روی شکاف‌ها بتونه می‌ریزند تا به‌اندازه کافی مستحکم شود و آن را دوباره با سمباده صیقل می‌دهند و سپس آن را رنگ‌آمیزی می‌کنند. می‌توان مانند همان رنگ قبلی به آن زد و یا رنگ جدیدی را به کار برد، پولیش کردن روشی است که برای برطرف کردن خراش‌های چوب و یا تغییر دادن رنگ مبلمان استفاده می‌شود.

تعویض رویه مبل

یکی دیگر از روش‌های تعمیر مبل که در کارگاه‌های تعمیر انجام می‌شود رویه‌کوبی است. اگر رنگ و روی پارچه شما رفته باشد و یا از پارچه قبلی آن خسته شده‌اید و قصد تغییر دکوراسیون خود را دارید از این روش استفاده نمایید. در این روش پارچه قبلی از مبلمان جدا می‌شود و اگر اسفنج و فوم مبل آسیب‌دیده باشد تقویت شده و سپس پارچه جدید به مبلمان چسبانده می‌شود. این کار به مهارت نیاز دارد و باید توسط فرد متخصص انجام شود تا پارچه کاملاً اندازه مبل برش داده شود تا پس از مدتی شل نشود.

تعمیر جلوه مبل

یکی دیگر از روش‌های تعمیر مبل تغییر دادن جلوه مبل می‌باشد مثلاً شما می‌توانید مبل ساده خود را به مبلی کلاسیک یا استیل تبدیل نمایید، تعمیرکاران با استفاده از طرح‌های مختلف طرح و رنگ جدیدی به مبلمان کهنه می‌دهند و آن را کاملاً بازسازی می‌کنند.

تعمیر فوم و اسفنج

یکی دیگر از روش‌های تعمیر مبل، تعمیر و یا تقویت فوم یا اسفنج مبل می‌باشد اگر مبلمان شما نشست کرده باشد فوم و اسفنج آن دچار مشکل شده است برای این کار تعمیرکاران از دو روش استفاده می‌نمایند یک روش این است که اگر فوم و اسفنج مبل شما کاملاً از بین رفته باشد آن را به‌طور کامل تعویض می‌نمایند و می‌توانند از فوم سرد و یا گرم استفاده کنند که بستگی به بودجه خود شما دارد، فوم سرد مرغوب و مستحکم است و خیلی دیر خراب می‌شود اما جنس فوم گرم خیلی مرغوب نیست و ممکن است مبلمان شما باز دچار نشست شود.

روش دیگر تقویت فوم و اسفنج است در این روش فوم و اسفنج جدید به آن اضافه می‌کنند این روش باید توسط فرد ماهری انجام گیرد تا سطح مبلمان کاملاً هموار و یکدست شود و دچار فرورفتگی و برآمد نشود. اگر مبلمان شما قدیمی باشد ممکن است علت نشست آن آسیب فنرهای مبل باشد داخل مبلمان قدیمی فنر وجود دارد که اگر بشکند و یا کج شود مبلمان نشست خواهد کرد تعمیرکاران این فنرها را نیز به‌وسیله دستگاه مخصوص به تعمیر مبل میپردازند و یا کلاً فنر آن را تعویض می‌کنند.

تعمیر چوب مبل

یکی دیگر از روش‌های تعمیر مبل، تعمیر قسمت‌های پایه، دسته، تاج و… می‌باشد این قسمت‌های مبلمان ممکن است خراش داشته باشند که در این صورت باید از روش تعمیر مبل پولیش استفاده کرد اما اگر دچار شکستگی شده باشد گاهی باید قطعه موردنظر تعویض گردد و یا اینکه با استفاده از روش‌های مختلف مانند چسب چوب، دریل کاری، بست کردن و…قسمت شکسته را وصل می‌کنند.

اگر مبلمان شما دچار آسیب شده است و به دنبال کارگاهی مطمئن برای تعمیر مبل هستید که ضمن روش تعمیر مبل مناسب، هزینه تعمیر مناسبی دریافت کند ما به شما 20 مبل را پیشنهاد می‌کنیم. جهت ثبت سفارش تعمیر مبل خود به آدرس اینستاگرام و یا سایت 20 مبل مراجعه نمایید و سفارش تعمیر خود را به‌صورت اینترنتی ثبت کنید.

برای ثبت سفارش کافی است عکس مبلمان تعمیری خود را برای تعمیرکاران این کارگاه بفرستید و پس از مشاوره و تعیین هزینه توسط تعمیرکاران شرکت 20 مبل در صورت رضایت می‌توانید از پیک ارسالی آن‌ها برای بردن مبل به کارگاه استفاده نمایید 20 مبل درزمینهٔ تعمیر انواع مبلمان دارای سابقه و تجربه بالایی است و تعمیر مبل شمارا در کمترین زمان انجام می‌دهد. تمامی نیروهای این کارگاه آموزش‌دیده و باتجربه هستند و کار تعمیر را با بهترین متدهای روز دنیا انجام می‌دهند.

برچسب ها :

آخرین اخبار

تعویض پارچه مبل

تعویض پارچه مبل

تعویض پارچه مبل: آیا پارچه مبل شما مستهلک شده است؟ آیا دیگر آن جلوه و تازگی گذشته را ندارد؟ آیا ...
ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

آخرین پست ها


گالری


انواع روش های تعمیر مبل‌های فرسوده
تعویض پارچه مبل
رنگ کاری مبل
راه های تعمیر مبلمان فرسوده
نحوه قیمت گذاری تعمیر مبل
تعمیر نشیمن مبل
آموزش براق کردن مبل و میز چوبی
10 برند گران قیمت مبل
5 راه برای تشخیص مبل خوب

برچسب ها