تعمیر مبلمان اداری

تعمیر مبلمان اداری

تجزء اصلی هر اداره و شرکتی را مبلمان اداری تشکیل می‌دهد، تعمیر مبلمان اداری تا حدودی متفاوت از سایر مبلمان هستند. این نوع مبلمان معمولاً سبک‌تر بوده و دارای تعداد اجزای بیشتری هستند. مبلمان خانگی معمولاً تنها شامل مبل و میز می‌شود اما مبلمان اداری شامل صندلی، میز کامپیوتر، میز کنفرانس، میز کانتر، پارتیشن، فایل و قفسه خواهد شد.

تعمیر مبلمان اداری
تعمیر مبلمان اداری، 20مبل

به همین دلیل از قیمت بیشتری برخوردارند و هنگام مستهلک شدن آن‌ها برای تعویض هزینه زیادی باید محتمل شد. ازاین‌رو در صورت به وجود آمدن این مشکل ما به شما تعمیر مبلمان اداری را پیشنهاد می‌کنیم. این کار به‌صرفه‌تر خواهد بود و مبلمان شما کاملاً نو خواهد شد، در این نوشتار قصد داریم شما را با تعمیر مبلمان اداری آشنا نماییم.

روش‌های تعمیر مبلمان اداری

مبلمان اداری از لوازم مختلفی تشکیل‌شده است و دارای جنس‌های متفاوتی می‌باشد. جنس بیشتر این نوع مبلمان از چرم است. البته جنس‌های دیگر نیز در مبلمان اداری به ‌کار برده می‌شود اما به‌طور متداول جنس بیشتر آن‌ها چرمی است. اگر این مبلمان کهنه شوند، دکوراسیون اداره شما زشت به نظر می‌رسد.

از آنجا که تعداد لوازم اداری نیز زیاد است تعویض آن‌ها به‌صرفه نخواهد بود. بنابراین بهتر است در صورت آسیب دست به تعمیر آن‌ها بزنید. برای تعمیر مبلمان اداری از روش‌های مختلفی استفاده می‌شود که بیشتر توسط افراد ماهر در کارگاه‌های تعمیر انجام می‌شود و کمتر خود فرد می‌تواند این نوع مبلمان را تعمیر نماید.

برخی از روش‌های تعمیر مبلمان اداری عبارت‌اند از:

تعمیر کمپرس باد صندلی اداری

در صندلی‌های اداری یک سیلندر وجود دارد که به‌وسیله آن ارتفاع صندلی تنظیم می‌شود. به عبارتی جریان هوا داخل این سیلندر باعث تنظیم ارتفاع صندلی می‌شود. در اکثر مبلمان اداری این سیلندر به علت استفاده مداوم آسیب می‌بیند برای تعمیر آن می‌توانید یک سیلندر جدید خریداری نمایید و آن را کاملاً تعویض نمایید، قیمت این سیلندرها معمولاً زیاد است؛ بنابراین می‌توانید برای برطرف کردن این مشکل از روش‌های دیگر نیز استفاده نمایید.

مثلاً می‌توانید روکش پلاستیکی سیلندر را از آن جدا کنید و ارتفاع صندلی را مناسب با قد خود تنظیم نمایید سپس سیلندر را از محل اصلی خود جدا کرده و یک بست به آن آویزان نمایید و دوباره سیلندر را به محل اصلی خود نصب نمایید و با استفاده از یک پیچ‌گوشتی بست را کاملاً سفت نمایید تا جریان هوا از آن عبور نکند و صندلی به‌صورت ثابت باقی بماند

سپس روکش پلاستیکی را دوباره روی آن قرار دهید تا بست مشخص نباشد در این روش صندلی ثابت خواهد شد و دیگر نمی‌توان ارتفاع آن را تنظیم کرد؛ بنابراین قبل از بست کردن حتماً ارتفاع صندلی را به‌درستی تنظیم نمایید.

رفو کردن مبلمان اداری

یکی دیگر از روش‌های تعمیر مبل اداری رفو کردن است. معمولاً پارچه مبلمان چرم پس از مدتی استفاده پاره می‌شود. اگر پارگی مبل شما به‌صورت خطی باشد دو لبه پاره شده را در کنار هم قرار دهید سپس با استفاده از چسب مخصوصی که پایه اصلی آن از آب تشکیل‌شده است آن را بچسبانید تا کاملاً به هم وصل شوند، سپس با استفاده از رنگ مخصوص سطح چسب را رنگ‌آمیزی نمایید تا پارگی مشخص نباشد.

اما اگر میزان پارگی صندلی شما زیاد است و به‌صورت خطی نیست یک قطعه چرم را به‌صورت دایره‌ای برش دهید. توجه داشته باشید که این تکه چرم بزرگ‌تر از میزان پارگی باشد سپس آن را در زیر قسمت پارگی قرار داده و با چسب بچسبانید.

هنگامی‌که چسب خشک شد با استفاده از قلم‌مو یا رنگ‌پاش مبلمان را با رنگ مخصوص رنگ‌آمیزی نمایید و کار رنگ‌آمیزی را به‌صورت چندلایه انجام دهید تا رفو کاملاً پوشیده شود سپس مبلمان اداری خود را در محیطی آزاد قرار دهید تا کاملاً خشک شود و در پایان با استفاده از یک سمباده سطح را هموار و صاف نمایید تا رنگ‌های برآمده و اضافه از بین بروند.

تعویض روکش مبلمان اداری

جنس رویه یا روکش صندلی اداری از پارچه یا چرم است که اگر فرسوده و پاره شود می‌توانید آن‌ها را تعویض نمایید. اگر مقدار پارگی کم باشد می‌توان آن را رفو و خیاطی نمود اما اگر پارچه آن ساییده شده باشد باید آن را کاملاً تعویض نمود، تعویض روکش مبلمان اداری کار دشواری است و باید حتماً توسط فرد متخصص انجام گیرد.

برای تعویض روکش صندلی اداری ابتدا پارچه قبلی از آن جدا می‌شود سپس پارچه جدید را بر آن می‌چسبانند که می‌تواند از همان جنس قبلی روکش صندلی استفاده کرد و یا از پارچه چرمی استفاده نمایید روکش باید به‌وسیله چسب‌های صنعتی چسبیده شود و لبه‌های آن به‌وسیله منگنه به صندلی کوبیده شود.

پولیش کردن مبلمان اداری

یکی دیگر از روش‌های تعمیر مبلمان اداری پولیش کردن است. اگر سطح میز، پارتیشن، فایل‌ها و … دچار خراش شده باشد می‌توانید با استفاده از پولیش کردن مشکل را برطرف نمایید این کار نیز به تخصص نیاز دارد و اگر از مهارت کافی برخوردار نیستید کار پولیش را به کارگاه‌های تعمیر مبلمان بسپارید.

برای پولیش کردن سطوح چوبی خام به‌آرامی کمی سطح چوب را سمباده بزنید تا سطح یکدست شود پس‌ از آن وسیله چوبی خود را با استفاده از دستگاه رنگ‌پاش و یا قلم‌مو رنگ‌آمیزی نمایید اما اگر مبلمان اداری شما خام نباشد و قبلاً رنگ‌آمیزی شده باشد برای این کار باید با سمباده رنگ قبلی را به‌طور کامل پاک کرد.

تعمیر مبلمان اداری
تعمیر مبلمان اداری، 20مبل

سپس با استفاده از یک دستمال رنگ‌ها را از سطح مبلمان پاک نمایید و پس‌ازآن کار رنگ‌آمیزی را انجام دهید و مبلمان را در فضای آزاد قرار دهید تا کاملاً خشک شود و چسبندگی رنگ برطرف شود و یا تعمیر جک صندلی گردان در شرایطی که جک صندلی دچار آسیب می‌شود.

اگر مبلمان اداری شما کهنه‌شده و دچار آسیب شده است و می‌خواهید آن را تعمیر نمایید اما خود تخصص چندانی ندارید ما برای تعمیرات مبلمان اداری خود به شما 20 مبل را پیشنهاد می‌کنیم. 20 مبل تعمیرات تخصصی مبلمان اداری را برعهده داشته و جهت ثبت سفارش تعمیر خود به آدرس اینستاگرام و یا سایت 20 مبل مراجعه نمایید و سفارش تعمیر خود را به‌صورت اینترنتی ثبت کنید.

برای این کار کافی است عکس مبلمان تعمیری خود را برای تعمیرکاران این کارگاه بفرستید و پس از مشاوره و تعیین هزینه توسط تعمیرکاران شرکت 20مبل در صورت رضایت می‌توانید تعمیر مبلمان اداری تهران را به 20مبل بسپارید بدین صورت که از پیک ارسالی برای بردن مبل به کارگاه استفاده نمایید. 20مبل در زمینه تعمیر انواع مبلمان دارای سابقه و تجربه بالایی است و تعمیر مبل شمارا در کمترین زمان انجام می‌دهد.

برچسب ها :

آخرین اخبار

تعویض پارچه مبل

تعویض پارچه مبل

تعویض پارچه مبل: آیا پارچه مبل شما مستهلک شده است؟ آیا دیگر آن جلوه و تازگی گذشته را ندارد؟ آیا ...
ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

آخرین پست ها


گالری


انواع روش های تعمیر مبل‌های فرسوده
تعویض پارچه مبل
رنگ کاری مبل
راه های تعمیر مبلمان فرسوده
نحوه قیمت گذاری تعمیر مبل
تعمیر نشیمن مبل
آموزش براق کردن مبل و میز چوبی
10 برند گران قیمت مبل
5 راه برای تشخیص مبل خوب

برچسب ها